Kevät on tunnetusti kiireistä aikaa ja siksi kirjoutuksetkin ovat jääneet. Kevääseen on taas mahtunut monenlaista toimintaa...

  • On ollut Jänis-sudenpentujen ja Karvamammutti -vartiolaiset yhteinen talvileiri. Leiri sujui märästä kelistä huolimatta hyvin tutustuen Sambian ihmeelliseen maailmaan.
  • Ilves-vaeltajien kanssa teimme KehyTai retken. Nukuimme teltassa, teimme ruokaa laiturilla sekä tutustuimme Kehitysyhteistyöhän sekä Sambiaan. Retkellä tunnettuun tapaan riitti naurua sekä iloista mieltä.
  • Kevään viimeisellä partiokerralla järjestin Jänis -laumalleni ja Kissanminttu vartiolle naamiaisretken läheiseen saareen. Sinne eläimet tassuillansa soutivat, perille söivät, leikkivät ja tutustuivat eläimiin niin kysymysten, esitysten ja kuvien myötä. Hauskaa oli ja ilta kului nopeasti!
  • Ylioppilaspäivänä tein vaeltajien kanssa yhdessä partiolaisten hyvän työn. Olimme auttamassa entisen vetäjämme ylioppilasjuhlissa. Päivä kului ruuan esillepanossa, tarjoillessa, astioioiden keräilyssä, tiskatessa... Päivä oli mukava ja sai annettua jollekkin hyvän mielen pienellä teolla. Samalla toimitin myös lippukunnan onnittelut kyseiselle entiselle vetäjällemme. Kun siitä hommassa "irrottauduin" kävin vielä viemässä myös toisille vanhoille vetäjille ruusut ja onnittelut.

Kevät meni hyvin partiossa ja retkillä ja innolla odotan uutta toimintakautta ja innokkaita partiolaisia. Sitä ennen kuitenkin odotttaa partionjohtajakurssi sekä kesäleiri... :)